• 5700 Gyula, Sándorhegy 2
  • Telefon/Fax: 66/562-270, 66/463-540

Bemutatkozás

Göndöcs Benedek Katolikus Technikum

Érdemes iskolánkat választani!

A kiválóan felszerelt, huszonegyedik századi, szép és modern, folyamatosan fejlődő, ezerkétszáznál több tanuló számára, Gyulán tanulási lehetőséget nyújtó, ugyanakkor családias légkörű, biztonságos, gyermek- és értékközpontú iskolánkban a különböző tagozatokon több, mint 40 osztályban folyik nevelő-oktató munka.

Számos szakmacsoportban oktatunk jó elhelyezkedési lehetőségeket nyújtó szakmákat. Emellett, a szakközépiskolai osztályokban érettségi bizonyítványt szerezhetnek tanulóink és felkészítjük őket a felsőfokú továbbtanulásra is.

Iskolánkban folyó magas színvonalú pedagógiai és szakmai munkát mutatja, hogy az elmúlt években több országos versenyt is megnyertünk, csak tavaly 31 tanulónk került a különböző országos versenyeken a legjobb három  helyezett közé. A tanulás mellett egyéb lehetőségeket is biztosítunk (külföldi nyelvgyakorlás és szakmai gyakorlat, ingyenes hazai tanulmányi kirándulások, szakkörök, táborok és elindult a cserkészélet is iskolánkban).
Új és  impozáns  sportcsarnokkal  rendelkezünk.  Nagy hangsúlyt fektetünk a testedzésre, a sportra. Kiemelten támogatjuk a versenyszerűen is sportolni vágyókat, akiknek  lehetőségük van a magasabb szintű sportolásra (labdarúgás, atlétika, kézi- és kosárlabda sportágakban) a sporttagozatos osztályunkban, de az iskolai sportkörökben is. Számos tanulónk igazolt versenyzője a különböző magasabb osztályokban szereplő kluboknak. Iskolánk fiú kézilabda csapata az országos serdülő bajnokságban játszik, a labdarúgást magasabb szinten űzők a Grosics Gyula Labdarúgó Akadémián is sportolhatnak. Számukra délelőttönként is biztosítjuk az edzéseken való részvételt.

Tanulóinkra odafigyelünk, törődünk. Tiszteljük személyiségüket és türelemmel segítjük fejlődésüket. Az egyes szakmák és képzési szintek között átjárhatóságot biztosítunk. A szakképzést választók az adott szakmától és a teljesítményüktől függően különböző szintű szakképesítéseket szerezhetnek. Szakiskolát végzett tanulóink a szakma megszerzését követően, a felnőttek gimnáziumában leérettségizhetnek.

A vidéki fiatalok számára, a jól felszerelt kollégiumainkban, 460 fő részére biztosítunk kollégiumi elhelyezési lehetőséget.

Hiszünk abban, hogy egy jól hasznosítható szakmához juttatva, sokakat tudunk hozzásegíteni ahhoz, hogy sikeres, boldog, családszerető felnőtté váljanak.

Fekete Szabolcs igazgató

park.jpg

iskolabelso.jpg

Jelentkezési lap - Nappali tagozat

a linkre kattintva letöltheti jelentkezisi lapunkat

Jelentkezési lap - Levelező/ esti tagozat

a linkre kattintva letöltheti jelentkezisi lapunkat

  

Kövess minket